up למעלה

משרה 1 לשיפודים מבשר ישראלי

מצרכים
(מתאים ל-2 ק”ג בשר)
3/4 כוס שמן זית
1/4 כוס יין אדום
2 בצלים קצוצים גס
1 כפית קינמון טחון
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1/2 כפית הל טחון
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן הכנה
מערבבים את כל המרכיבים או מרסקים במעבד מזון בהפעלות קצרות.
משרים את הבשר, מסננים ומייבשים לפני הצלייה. בעת הצלייה רצוי להרטיב מדי פעם את הבשר במשרה.
הערה: משך ההשריה של בקר לגריל נע משעה אחת לנתחים עדינים במרקם ובטעם כגון פילה או שייטל, ועד 48 שעות לנתחים גסים יותר כגון פלדה (כסליים) או אווזית. מטרתה של המשרה הוא לא רק לתת טעם וארומה אלא גם לרכך את הבשר.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

21 טיפים למנגל מושלם

21 טיפים למנגל מושלם

ככה מנגל צריך להיראות: ליקטנו…
קרא עוד
רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
קבב מזרחי עם בשר ישראלי

קבב מזרחי עם בשר ישראלי

  אם תהיתם פעם איך…
קרא עוד
משרה 2 לשיפודים מבשר ישראלי

משרה 2 לשיפודים מבשר ישראלי

  מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג…
קרא עוד
גודל פונט