up למעלה
 

משרה לבקר ישראלי על האש

 

מצרכים
(מתאים ל-2 ק"ג בשר)
3/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
2 כפות חומץ בן יין אדום
2 בצלים קצוצים גס
2 שיני שום כתושות
2 עלי דפנה
2 כפות אורגנו יבש
1 כוס עגבניות קלופות וקצוצות (אפשר משומרות)
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן הכנה
מערבבים את כל המרכיבים או מרסקים במעבד מזון בהפעלות קצרות.
משרים את הבשר, מסננים ומייבשים לפני הצלייה. בעת הצלייה רצוי להרטיב מדי פעם את הבשר במשרה.
הערה: משך ההשריה של בקר לגריל נע משעה אחת לנתחים עדינים במרקם ובטעם כגון פילה או שייטל, ועד 48 שעות לנתחים גסים יותר כגון פלדה (כסליים) או אווזית. מטרתה של המשרה הוא לא רק לתת טעם וארומה אלא גם לרכך את הבשר.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

מצרכים ל-4 קרניבורים 4 פרוסות…
קרא עוד
סוד הקסם של הבשר המיושן

סוד הקסם של הבשר המיושן

אנחנו יודעים שבשר מיושן הוא…
קרא עוד
5 סטייקים נהדרים שלא הכרתם

5 סטייקים נהדרים שלא הכרתם

אתם אוהבים סינטה אבל בא…
קרא עוד
שישליק נתח קצבים במרינדה ים תיכונית

שישליק נתח קצבים במרינדה ים תיכונית

ניר עופר ממעדניית דלישס עם…
קרא עוד