מצרכים
600 גרם בשר בקר טחון
1 קופסת פרוסות אננס
3 כפות רוטב צ`ילי תאילנדי
1 כף סויה
פלפל שחור
מלח
קורט קינמון
1 ביצה
2-3 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון
מעט קמח
1 כפית זנגוויל מגורד משורש טרי (לא לחפף-שווה להשיג)
4 בצלים ירוקים קצוצים גס
חופן אגוזי קשיו קלויים
אופן הכנה
נערבב את הבשר עם פלפל, מלח, מעט קינמון, ביצה ופירורי הלחם לתערובת אחידה ניצור קציצות קטנות, נטבול בקמח, ננער ונטגן בשמן עד שיזהיבו. נניח על נייר סופג נשפוך את נוזל האננס לסיר קטן ונבשל על אש קטנה (נצמצם). לאחר כמה דקות נוסיף את הצ`ילי והסויה ו-3/4 מפרוסות האננס שאותן נחתוך גס (נשמור כמה פרוסות לקישוט). נמשיך לבשל על אש קטנה עוד כמה דקות.התבשיל צריך לצאת מתוק – חריף נערבב את הקציצות ברוטב, נוציא, נקשט באננס השלם, בבצל ובקשיו.