up למעלה

כבד עגל ישראלי בלימון

מצרכים
ל- 4 סועדים
600 גרם כבד עגל פרוס לפרוסות בעובי 6-8 מ”מ
שמן זית לטיגון
קמח
פלפל לבן
מלח
6 עלי מרווה טריים
מיץ מי 1 לימון
אופן הכנה
1. מנקים את פרוסות הכבד. מסירים את הקרום ( אם הקצב לא עשה זאת) ומנקים משומן. 2. מקמחים את פרוסות הכבד ומנערים מעודף קמח. 3. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הכבד במהירות, כחצי דקה מכל צד. נזהרים לא לייבש את הכבד. החלק הפנימי צריך להישאר ורוד. 4. מעבירים את הפרוסות המטוגנות לצלחת מחוממת ומתבלים בפלפל ומלח. 5. מוסיפים למחבת את מיץ הלימון ואת עלי המרווה. מביאים לרתיחה תוך כדי קרצוף, מחזירים את הכבד ומבשלים עוד כחצי דקה מכל צד. מגישים מיד עם הרוטב. מצוין עם מחית תפוחי אדמה.

שווה לקרוא

שניצל עגל מבשר ישראלי

שניצל עגל מבשר ישראלי

מצרכים 600 גרם שייטל בקר…
קרא עוד
סטייק מפולפל מבשר ישראלי

סטייק מפולפל מבשר ישראלי

בכל ביסטרו צרפתי תמצאו את…
קרא עוד
אסקלופ מבשר ישראלי בנוסח וינאי (שניצל)

אסקלופ מבשר ישראלי בנוסח וינאי (שניצל)

מצרכים (4 מנות) 4 פרוסות…
קרא עוד
אסקלופ עגל מבקר ישראלי עם אווז מעושן

אסקלופ עגל מבקר ישראלי עם אווז מעושן

מצרכים (8 מנות) 8 פרוסות…
קרא עוד
גודל פונט