המועדון חוגג 4
כנס מועדון הקצבים הרביעי שילב השנה בשר בקר טרי ובשר טלה טרי. הטעם הנפלא של המקצוע
כ- 300 קצבים הגיעו לכנס מועדון הקצבים שהתקיים זו השנה השנייה ברציפות במלון דן פנורמה בתל אביב. גם השנה נהנו הקצבים מסדנאות מקצועיות ומגוונות וממשחק טריוויה מאתגר – כולל פרסים. בדברי הברכה שנשא הכריז אפרי רייקין, סמנכ"ל השיווק החדש של המועצה, על הזוכים בתחרות "הקציצה המדליקה" – פררו דינה ממושב כפר שמאי ואורי נגר מקיבוץ להב – וציין את האטליזים שקיבלו את אמנת הטריות בחודשים האחרונים.
סדנאות כנס הקצבים, שכבר הפכו למסורת, הצטיינו גם השנה במקצועיות וצבעוניות. במהלכן למדו הקצבים להתאים סוגי יין לנתחי בשר בקר טרי, להכין תיבולים ומרינדות, ולהתאים סירים לבישול בלי פישול. הקצבים העשירו את ידיעותיהם על בשר בקר טרי בהיבט התברואתי וקינחו בסדנה משותפת של השף מיקי ניר ומיקי לגזיאל – פירוק מקצועי של נתחי טלה וקולינריה.
במרכז הערב שמעו הקצבים הרצאה מרתקת וחווייתית של ד"ר צבי ברק בנושא "מצוינות בתהליך המכירה". בסיומה של ההרצאה יצא לדרך, כל מי שחשב שלו כבר אין מה לחדש, עם חיוך רחב וכמה טיפים להצלחה שנשמח לחלוק אותן כאן אתכם:
קדם כל לקוח בחיוך ובמבט שאומר "שמח לראותך"
הפוך כל מפגש עם לקוח לחוויה שבעקבותיה הוא ירצה לחזור דווקא אליך
3. יותר משמשפיע הדיבור שלך עם הלקוח משפיעה עליו ההקשבה שלך
4. אם אתה תתלהב מהסחורה שלך תוכל "להדביק" את הלקוח בהתלהבות
5. התייחס אל הסחורה בכבוד – אם בחיתוכה, אם בשקילתה ואם באריזתה.
בין הפרסים שחולקו בכנס הקצבים הרביעי – שני סופי שבוע לזוכים בפרס הקציצה המדליקה, וכן ערכת יין משובחת של יקבי ברקן, מחבתות יציקת ברזל מ 4chef וערכה ססגונית של תבליני פרג לזוכים בחידון הטריוויה.
בשיאו של הערב ליקקו הקצבים את האצבעות בארוחת גורמה על טהרת הבשר בקר טרי בשילוב בשר טלה. למשתתפים הוענקו פוסטר נתחים חדש ודפי מידע ומתכונים לחלוקה ללקוחות.
|