up למעלה

טיפים ליצירת קציצות וקבאבים

 

· ליצירת קציצת בקר מצוינת אפשר לגרד על פומפייה דקה תפוח אדמה אחד גדול על כל 400 גרם בשר. לערבב יחד ולטגן על מחבת טפלון עם טיפ-טיפת שמן זית

· ליצירת קציצה, אפשר גם לרסק גס על כל חצי קילוגרם בקר טרי טחון ארבע קובית קרח בגודל סטנדרטי, להוסיף לבשר ולערבב. מה שיקרה הוא שבזמן הטיגון הקרח יימס וישאיר במקומו כיסי אוויר שיעשו את הקציצה אוורירית וקלה

· להכנת קבאבים, אפשר להשתמש בפטנט הרומני העתיק: להוסיף לכל חצי קילוגרם בשר, כפית שטוחה של סודה לשתייה מומסת בשליש כוס מים פושרים, לערבב היטב ולהניח למשך הלילה

שווה לקרוא

עצות לבישול מנות עיקריות מבשר בקר טרי

עצות לבישול מנות עיקריות מבשר בקר טרי

מועדון הקצבים של מועצת הבקר…
קרא עוד
מנות עיקריות מבשר ישראלי טרי

מנות עיקריות מבשר ישראלי טרי

  באדיבות השף מיקי ניר…
קרא עוד
בשר על האש – טיפים

בשר על האש – טיפים

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
טיפים ל”על-האש” – עקרונות לצלייה מוצלחת

טיפים ל”על-האש” – עקרונות לצלייה מוצלחת

‏13 מאי 2008 מאת רפי…
קרא עוד
גודל פונט