up למעלה

טיפים ליצירת קציצות וקבאבים

 

· ליצירת קציצת בקר מצוינת אפשר לגרד על פומפייה דקה תפוח אדמה אחד גדול על כל 400 גרם בשר. לערבב יחד ולטגן על מחבת טפלון עם טיפ-טיפת שמן זית

· ליצירת קציצה, אפשר גם לרסק גס על כל חצי קילוגרם בקר טרי טחון ארבע קובית קרח בגודל סטנדרטי, להוסיף לבשר ולערבב. מה שיקרה הוא שבזמן הטיגון הקרח יימס וישאיר במקומו כיסי אוויר שיעשו את הקציצה אוורירית וקלה

· להכנת קבאבים, אפשר להשתמש בפטנט הרומני העתיק: להוסיף לכל חצי קילוגרם בשר, כפית שטוחה של סודה לשתייה מומסת בשליש כוס מים פושרים, לערבב היטב ולהניח למשך הלילה

שווה לקרוא

עצות לבישול מנות עיקריות מבשר בקר טרי

עצות לבישול מנות עיקריות מבשר בקר טרי

מועדון הקצבים של מועצת הבקר…
קרא עוד
יהיה ב-סדר

יהיה ב-סדר

יהיה ב-סדר סדר פסח בלי…
קרא עוד
ראש המנה: 5 נתחי בקר שאתם חייבים להכיר

ראש המנה: 5 נתחי בקר שאתם חייבים להכיר

מרתון הבישולים לקראת ערב ראש…
קרא עוד
אין עשן בלי ארוחת בשרים משובחת

אין עשן בלי ארוחת בשרים משובחת

איש האוכל דרור פילץ מעשן…
קרא עוד
גודל פונט