up למעלה

טיפים ליצירת קציצות וקבאבים

 

· ליצירת קציצת בקר מצוינת אפשר לגרד על פומפייה דקה תפוח אדמה אחד גדול על כל 400 גרם בשר. לערבב יחד ולטגן על מחבת טפלון עם טיפ-טיפת שמן זית

· ליצירת קציצה, אפשר גם לרסק גס על כל חצי קילוגרם בקר טרי טחון ארבע קובית קרח בגודל סטנדרטי, להוסיף לבשר ולערבב. מה שיקרה הוא שבזמן הטיגון הקרח יימס וישאיר במקומו כיסי אוויר שיעשו את הקציצה אוורירית וקלה

· להכנת קבאבים, אפשר להשתמש בפטנט הרומני העתיק: להוסיף לכל חצי קילוגרם בשר, כפית שטוחה של סודה לשתייה מומסת בשליש כוס מים פושרים, לערבב היטב ולהניח למשך הלילה

שווה לקרוא

עקרונות לצלייה מוצלחת

עקרונות לצלייה מוצלחת

  מוגש ע"י מועדון הקצבים…
קרא עוד
טיפים ל”על-האש” – עקרונות לצלייה מוצלחת

טיפים ל”על-האש” – עקרונות לצלייה מוצלחת

‏13 מאי 2008 מאת רפי…
קרא עוד
הגיע חג לאוסבוקו

הגיע חג לאוסבוקו

15/09/2006 אוסבוקו הוא למעשה שריר…
קרא עוד
כבישת בשר בבית

כבישת בשר בבית

כבישת בשר בבית הבשר הוא…
קרא עוד
גודל פונט