up למעלה

טיפים ליצירת קציצות וקבאבים

 

· ליצירת קציצת בקר מצוינת אפשר לגרד על פומפייה דקה תפוח אדמה אחד גדול על כל 400 גרם בשר. לערבב יחד ולטגן על מחבת טפלון עם טיפ-טיפת שמן זית

· ליצירת קציצה, אפשר גם לרסק גס על כל חצי קילוגרם בקר טרי טחון ארבע קובית קרח בגודל סטנדרטי, להוסיף לבשר ולערבב. מה שיקרה הוא שבזמן הטיגון הקרח יימס וישאיר במקומו כיסי אוויר שיעשו את הקציצה אוורירית וקלה

· להכנת קבאבים, אפשר להשתמש בפטנט הרומני העתיק: להוסיף לכל חצי קילוגרם בשר, כפית שטוחה של סודה לשתייה מומסת בשליש כוס מים פושרים, לערבב היטב ולהניח למשך הלילה

שווה לקרוא

טיפים ל”על-האש” – עקרונות לצלייה מוצלחת

טיפים ל”על-האש” – עקרונות לצלייה מוצלחת

‏13 מאי 2008 מאת רפי…
קרא עוד
אין עשן בלי ארוחת בשרים משובחת

אין עשן בלי ארוחת בשרים משובחת

איש האוכל דרור פילץ מעשן…
קרא עוד
טכניקות בישול בשר בקר

טכניקות בישול בשר בקר

  בישול בסיר בהכנה זו…
קרא עוד
5 נתחי בקר שאתם חייבים להכיר

5 נתחי בקר שאתם חייבים להכיר

במקום לבזבז המון כסף על…
קרא עוד
גודל פונט