up למעלה

טיפים ליצירת קציצות וקבאבים

ליצירת קציצת בקר מצוינת אפשר לגרד על פומפייה דקה תפוח אדמה אחד גדול על כל 400 גרם בשר.

לערבב יחד ולטגן על מחבת טפלון עם טיפ-טיפת שמן זית

  • ליצירת קציצה, אפשר גם לרסק גס על כל חצי קילוגרם בקר טרי טחון ארבע קובית קרח בגודל סטנדרטי, להוסיף לבשר ולערבב. מה שיקרה הוא שבזמן הטיגון הקרח יימס וישאיר במקומו כיסי אוויר שיעשו את הקציצה אוורירית וקלה
  • להכנת קבאבים, אפשר להשתמש בפטנט הרומני העתיק: להוסיף לכל חצי קילוגרם בשר, כפית שטוחה של סודה לשתייה מומסת בשליש כוס מים פושרים, לערבב היטב ולהניח למשך הלילה

שווה לקרוא

אסאדו זה יותר מסתם מנגל

אסאדו זה יותר מסתם מנגל

הדרום אמריקנים לוקחים ברצינות את…
קרא עוד
עקרונות לצלייה מוצלחת

עקרונות לצלייה מוצלחת

מוגש ע"י מועדון הקצבים של…
קרא עוד
משרות שונות לבשר על האש – מתוך “ספר הבשר” , מאת: חנוך פרבר

משרות שונות לבשר על האש – מתוך “ספר הבשר” , מאת: חנוך פרבר

כמות המשרה מחושבת ל- 2…
קרא עוד
מומלץ ליום העצמאות – בשר עגל ישראל טרי

מומלץ ליום העצמאות – בשר עגל ישראל טרי

העגלים הישראלים מגיעים לשחיטה בגיל…
קרא עוד
גודל פונט