יוצקים שמן זית לסיר עמוק ומזהיבים מעט את שיני השום.
מוסיפים את הבצל הפרוס ומטגנים עד שהוא מתחיל להשקיף מעט.
מוסיפים את קוביות לחי הבקר ומשחימים אותן היטב מכל הכיוונים למשך כחמש דקות תוך ערבוב קל מפעם לפעם.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב כך שהטעמים שלהם ישתחררו ויעטפו היטב את כל נתחי הבשר.
מוסיפים את הפירות היבשים ויוצקים את הסילאן. מערבבים שוב על מנת שכל הטעמים יתפזרו באופן שווה בסיר ומבשלים כשתי דקות.
יוצקים לסיר את ציר העוף או מים. מביאים לרתיחה קלה ומנמיכים ללהבה הכי נמוכה שניתן. מבשלים עם מכסה בסבלנות על אש נמוכה למשך כ-3 שעות לפחות (מוסיפים ציר על פי הצורך).
מגישים לצד קוסקוס חם. מומלץ לעטר את המנה במעט שקדים קלופים וקצוצים.