up למעלה

הקציצות של שולה מבשר ישראלי

 

שולה נווה ורמוס, מנהלת לשכה, מועצת הבקר

חומרים:

1 ק”ג נתח צוואר טחון

8 תפוחי אדמה בינוניים

8 ביצים

8 כפות פירורי לחם מתובלים

מלח/פלפל

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, קולפים ומכינים מחית. מערבבים עם הבשר הטחון ועם שאר החומרים וצרים קציצות עגולות ושטוחות. מטגנים בשמן עמוק ומגישים עם סלט ירוק.

שווה לקרוא

קבב גרגנטוא מבשר ישראלי

קבב גרגנטוא מבשר ישראלי

מצרכים (8 מנות) 600 גרם…
קרא עוד
כדורי בשר ישראלי ללא ביצים – לקטנים ולגדולים

כדורי בשר ישראלי ללא ביצים – לקטנים ולגדולים

במוצרי בשר טחון, כמו קציצות…
קרא עוד
עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

עגבניות ממולאות עם בשר ישראלי בנוסח מצרי

ממולאים מתחברים אצלנו עם סיר…
קרא עוד
המבורגר דיאט, אבל ישראלי

המבורגר דיאט, אבל ישראלי

מצרכים (4 מנות) 400 גרם…
קרא עוד
גודל פונט