למעלה
קונים בשר
הבשר הישראלי
טיפול בבשר
קנית בשר
טיפים להכנת בשר
נתחים
מתכונים
בשר בתנור
חגים ומועדים
סיר הבשר
מנות בשר קרות
מתכוני בשר טחון
בשר על המחבת
בשר על האש
מועדון הקצבים
אירועים
אמנת הבשר הישראלי
מידעונים
תזונה
שומן
בשר בכל הגילאים
רכיבי תזונה
שמירה על המשקל
ענף הבקר
גידול הבקר
בוקרים
איכות ובטיחות
מחירי בקר
מידע מקצועי
אירגונים בענף
רשימת איטליזים
צור קשר
דף הבית
מתכונים
מתכוני בשר טחון
המבורגר 200 ג’ קלי קלות מבשר ישראלי
המבורגר 200 ג’ קלי קלות מבשר ישראלי
המתכון של דוריס קצבים
חומרים ל-5 מנות:
600 גרם שפונדרה
400 גרם אנטריקוט
מלח גס
פלפל גרוס
אופן הכנה:
טוחנים את הבשר ומערבבים יחד. מתבלים לפי הטעם.
הצעת הגשה:
בלחמנייה, עם ממרח איולי, עגבנייה, טבעות בצל ומלפפון חמוץ.
ממרח איולי מורכב משום, חרדל, שמן תירס, מלח ופלפל.
שווה לקרוא
קניש בשר מבשר ישראלי
רולדת בשר שמקורה במטבח…
קרא עוד
קישואים ממולאים מחאלב עם בשר ישראלי
מצרכים (4 מנות עיקריות או…
קרא עוד
כיסוני בשר ישראלי מטוגנים
בצק פילו הוא חוויה…
קרא עוד
מפרומה (כרובית) מבשר ישראלי
חלק א' 1/2 ק"ג בשר…
קרא עוד
סגור
גודל פונט
A-
A+
איפוס גודל פונט
ניווט באמצעות מקלדת
גופן קריא
קו תחתון לקישורים
הדגשת קישורים
נקה עוגיות
תמונות בגווני אפור
ניגודיות הפוכה
סגור