up למעלה

המבורגר 200 ג’ קלי קלות מבשר ישראלי

 

המתכון של דוריס קצבים
 חומרים ל-5 מנות:

600 גרם שפונדרה
400 גרם אנטריקוט
מלח גס
פלפל גרוס
אופן הכנה:

טוחנים את הבשר ומערבבים יחד. מתבלים לפי הטעם.
הצעת הגשה:

בלחמנייה, עם ממרח איולי, עגבנייה, טבעות בצל ומלפפון חמוץ.
ממרח איולי מורכב משום, חרדל, שמן תירס, מלח ופלפל.

שווה לקרוא

הקציצות של שולה מבשר ישראלי

הקציצות של שולה מבשר ישראלי

  שולה נווה ורמוס, מנהלת…
קרא עוד
סמבוסק ישראלי

סמבוסק ישראלי

  לכל מטבח מזרחי יש…
קרא עוד
לחמא בעג’ין עם בשר ישראלי

לחמא בעג’ין עם בשר ישראלי

מצרכים (6 מנות) לבצק שמרים:…
קרא עוד
מאפה בשר מבקר ישראלי בעלי גפן

מאפה בשר מבקר ישראלי בעלי גפן

כולם מכירים את עלי הגפן…
קרא עוד
גודל פונט