up למעלה
 

המבורגר 200 ג’ קלי קלות מבשר ישראלי

 

המתכון של דוריס קצבים
 חומרים ל-5 מנות:

600 גרם שפונדרה
400 גרם אנטריקוט
מלח גס
פלפל גרוס
אופן הכנה:

טוחנים את הבשר ומערבבים יחד. מתבלים לפי הטעם.
הצעת הגשה:

בלחמנייה, עם ממרח איולי, עגבנייה, טבעות בצל ומלפפון חמוץ.
ממרח איולי מורכב משום, חרדל, שמן תירס, מלח ופלפל.

שווה לקרוא

קציצות בשר ישראלי במתכון ממקדוניה

קציצות בשר ישראלי במתכון ממקדוניה

מצרכים (6 מנות) 1 ק"ג…
קרא עוד
כל הסודות לקבב המושלם

כל הסודות לקבב המושלם

נערכים למנגל המסורתי? כחלק מההיערכות,…
קרא עוד
המבורגר דיאט, אבל ישראלי

המבורגר דיאט, אבל ישראלי

מצרכים (4 מנות) 400 גרם…
קרא עוד
נזיד בקר ישראלי עם שעועית בנוסח פרס

נזיד בקר ישראלי עם שעועית בנוסח פרס

  המטבח הפרסי הוא אחד…
קרא עוד
גודל פונט