up למעלה

המבורגר 200 ג’ קלי קלות מבשר ישראלי

 

המתכון של דוריס קצבים
 חומרים ל-5 מנות:

600 גרם שפונדרה
400 גרם אנטריקוט
מלח גס
פלפל גרוס
אופן הכנה:

טוחנים את הבשר ומערבבים יחד. מתבלים לפי הטעם.
הצעת הגשה:

בלחמנייה, עם ממרח איולי, עגבנייה, טבעות בצל ומלפפון חמוץ.
ממרח איולי מורכב משום, חרדל, שמן תירס, מלח ופלפל.

שווה לקרוא

סניה בנוסח יהודי סוריה מבשר ישראלי

סניה בנוסח יהודי סוריה מבשר ישראלי

מצרכים (8-10 מנות) 1 ק"ג…
קרא עוד
קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

קוגלהוף בשר ישראלי ים תיכוני/ השף אבי שטייניץ

חומרים ל-8 מנות לתערובת הבשר:…
קרא עוד
קציצות מבקר ישראלי בלימון וכוסברה

קציצות מבקר ישראלי בלימון וכוסברה

  המתכון מבוסס על מאכל…
קרא עוד
סמבוסק ישראלי

סמבוסק ישראלי

  לכל מטבח מזרחי יש…
קרא עוד
גודל פונט