מצרכים
(4 מנות)
800 גרם בשר טחון (צוואר או תערובת של צוואר ונתך מן הירך)
1 בצל בינוני קצוץ
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
שמן צמחי או שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן הכנה
במחבת מזהיבים את הבצל, מוציאים בכף מחוררת ומניחים להצטנן.
מערבבים את הבשר עם הפטרוזיליה והבצל, מתבלים במלח ופלפל ויוצרים 4 קציצות עגולות. חשוב לא לדחוס את הבשר.
מחממים היטב שמן במחבת כבדה, ומטגנים 3-4 דקות מכל צד, לדרגת עשוי למחצה.