up למעלה
 

המבורגר מבשר בקר ישראלי טרי

מצרכים:

בשר טחון משפונדרה/צוואר/חזה המורכב מ-30% שומן
לחמניה
רטבים לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. יוצרים קציצות פחוסות ונותנים להן לנוח כשעה.

2. שמים על הגריל/מנגל, צולים כ-3 דקות מכל צד (אפשר להכין גם בתבנית תנור לוהטת).

3. שמים בלחמנייה עם רטבים ואוכלים.

 

קרדיט: וואלה

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
משרה 2 לשיפודים מבשר ישראלי

משרה 2 לשיפודים מבשר ישראלי

  מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג…
קרא עוד
שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

  טעמם של השום והזנגוויל…
קרא עוד
כל מה שצריך לדעת למנגל של יום העצמאות

כל מה שצריך לדעת למנגל של יום העצמאות

בכל על האש שמכבד את…
קרא עוד