up למעלה

המבורגר מבשר בקר ישראלי טרי

מצרכים:

בשר טחון משפונדרה/צוואר/חזה המורכב מ-30% שומן
לחמניה
רטבים לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. יוצרים קציצות פחוסות ונותנים להן לנוח כשעה.

2. שמים על הגריל/מנגל, צולים כ-3 דקות מכל צד (אפשר להכין גם בתבנית תנור לוהטת).

3. שמים בלחמנייה עם רטבים ואוכלים.

 

קרדיט: וואלה

צילום: אפיק גבאי

שווה לקרוא

שיפודי פיקניה במרינדה של בירה וחרדל

שיפודי פיקניה במרינדה של בירה וחרדל

הפיקנייה (שפיץ צ'אך) הינו נתח…
קרא עוד
שיפודי כף/שייטל ברוטב ברביקיו בייתי

שיפודי כף/שייטל ברוטב ברביקיו בייתי

נתח הכף והשייטל הינם נתחים…
קרא עוד
שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי

שרינג – סטייקים דקיקים של שייטל מבשר בקר ישראלי טרי

באים אליכם אורחים ואתם רוצים…
קרא עוד
קבב ישראלי בטעם של פעם

קבב ישראלי בטעם של פעם

  מצרכים ל-18 קבאבים רציניים…
קרא עוד