up למעלה

המבורגר דיאט, אבל ישראלי

מצרכים
(4 מנות)
400 גרם בשר טחון (כף, שייטל, קאצ`קע או צ`אק)
200 גרם בורגול
1 שן שום כתושה
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף כוסברה טחונה
1 כף ברנדי
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
מעט שמן לטיגון
אופן הכנה
משרים את הבורגול במים קרים במשך 10 דקות, מסננים וסוחטים את המים.
מערבבים את הבשר עם הבורגול ושאר החומרים, מתבלים ויוצרים קציצות עגולות. משהים 30 דקות במקרר.
מטגנים על מחבת טפלון משומנת קלות, 3-4 דקות מכל צד. מגישים עם סלט ירוק.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

צ'ילי קון קרנה עם שעועית מש

צ'ילי קון קרנה עם שעועית מש

השף ניר צוק מכין את…
קרא עוד
רגו בשר ישראלי

רגו בשר ישראלי

מצרכים (4 מנות) 400 גרם…
קרא עוד
כדורי בשר ישראלי ללא ביצים – לקטנים ולגדולים

כדורי בשר ישראלי ללא ביצים – לקטנים ולגדולים

במוצרי בשר טחון, כמו קציצות…
קרא עוד
קבב ים תיכוני של ניר צוק

קבב ים תיכוני של ניר צוק

מצרכים: קילו בקר לטחינה -…
קרא עוד