up למעלה

המבורגר דיאט, אבל ישראלי

מצרכים
(4 מנות)
400 גרם בשר טחון (כף, שייטל, קאצ`קע או צ`אק)
200 גרם בורגול
1 שן שום כתושה
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף כוסברה טחונה
1 כף ברנדי
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
מעט שמן לטיגון
אופן הכנה
משרים את הבורגול במים קרים במשך 10 דקות, מסננים וסוחטים את המים.
מערבבים את הבשר עם הבורגול ושאר החומרים, מתבלים ויוצרים קציצות עגולות. משהים 30 דקות במקרר.
מטגנים על מחבת טפלון משומנת קלות, 3-4 דקות מכל צד. מגישים עם סלט ירוק.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

מפרומה (כרובית) מבשר ישראלי

מפרומה (כרובית) מבשר ישראלי

חלק א' 1/2 ק"ג בשר…
קרא עוד
סמוסה מבשר ישראלי

סמוסה מבשר ישראלי

מצרכים (20 יחידות) לבצק: 2.25…
קרא עוד
מתכון קציצות בסיסי מבשר ישראלי

מתכון קציצות בסיסי מבשר ישראלי

מצרכים ל-4 מנות (16 קציצות)…
קרא עוד
כיסוני בשר ישראלי מטוגנים

כיסוני בשר ישראלי מטוגנים

  בצק פילו הוא חוויה…
קרא עוד