up למעלה
 

גרסה ביתית צנועה לאסדו ישראלי

האסדו, שהוא נתח מהקשתית, ייאפה הפעם אצלנו בבית בתנור כך שאפילו ליוצאי אמריקה הדרומית לא יישארו מילים.
מצרכים
מתכון ל-4:
צלע מהקשתית עם העצם במשקל ½ 1 ק"ג , מסומנת במסור ב- 4 מקומות
3 כפות ריבת תפוזים
¼ כוס מים רותחים
מעט שמן צ`ילי או משהו אחר חריף
3 כפות מרק אבקת בצל
נייר כסף
אופן הכנה
נמיס את ריבת התפוזים במים רותחים, נמרח את הצלע, נפזר את אבקת מרק בצל, נוסיף מעט חריפות באמצעות שמן צ`ילי, נסגור היטב ביריעת נייר כסף כפולה ונכניס לתנור ב- 120 מעלות למשך 7 שעות!
הבשר ייצא נימוח וטעים. אפשר לתבל אסדו גם בחרדל דיז`ון גרגרים ומעט דבש בתוספת שני גבעולי רוזמרין, אבל להקפיד לעטוף בנייר הכסף ולצלות זמן רב.

שווה לקרוא

הכל אודות טלה

הכל אודות טלה

הכל אודות טלה   לקדרה…
קרא עוד
שגר ושכח: נתחי בשר נהדרים במינימום עבודה

שגר ושכח: נתחי בשר נהדרים במינימום עבודה

אנחנו חובבים רציניים של בשר,…
קרא עוד
טלה חובק עולם

טלה חובק עולם

  טלה חובק עולם  …
קרא עוד