up למעלה

גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

מצרכים
ל-4 קרניבורים
4 פרוסות אנטריקוט טרי מיושן היטב עם העצם במשקל של 900 גר` כל אחד (לא לדאוג, יש לו גם עצם)

למשרה (מרינדה):

חצי כוס שמן זית משובח
כפית פלפל שחור
2 ענפי רוזמרין ללא הגבעול
2 ענפי טימין

לשלב ההגשה:

1 לימון טרי.

אופן הכנה
לערבב את חומרי המשרה, לעסות את הבשר באהבה, להניח במקרר ללילה, לצלות על גריל בסבלנות. כאשר מוכן – ליצוק עליו מיץ לימון טרי.

 

שווה לקרוא

כל הסודות לקבב המושלם

כל הסודות לקבב המושלם

נערכים למנגל המסורתי? כחלק מההיערכות,…
קרא עוד
שיפודי פיקניה במרינדה של בירה וחרדל

שיפודי פיקניה במרינדה של בירה וחרדל

הפיקנייה (שפיץ צ'אך) הינו נתח…
קרא עוד
סטייק פלורנטיני עם בשר ישראלי

סטייק פלורנטיני עם בשר ישראלי

  בטוסקנה מגדלים פרות במיוחד…
קרא עוד
כל מה שצריך לדעת למנגל של יום העצמאות

כל מה שצריך לדעת למנגל של יום העצמאות

בכל על האש שמכבד את…
קרא עוד
גודל פונט