בשר בקר טרי – תזונה
- בשר בקר עשיר בברזל, אבץ וויטמין 12B.
- ברזל, אבץ וויטמין 12B חשובים לילדים ולמתבגרים.
- לנשים הרות ומיניקות דרושות כמויות מוגברות של ברזל, אבץ וויטמין B12.
- בשר בקר טרי מכיל חלבון באיכות מעולה.
- ב-100 גרם בשר בקר מוכן לאכילה (בלי השומן) יש 200 קלוריות.
- ב-100 גרם בשר בקר מוכן לאכילה (בלי השומן) יש 10 גרם שומן .אדם שצורך 2,000 קלוריות ליום, יכול לאכול עד 76 גרם שומן.
- ב-100 גרם בשר בקר מוכן לאכילה )בלי השומן( יש 90 מיליגרם כולסטרול. מותר לאכול עד 300 מיליגרם כולסטרול ביום.
- בבשר בקר יש חלקים עם פחות שומן וכולסטרול, לעומת כמה חלקים בעוף.
- אפשר לאכול נתח של בשר בקר טרי בלי לעבור את כמות השומן או כמות הכולסטרול המותרות ליום.
- חצי מהשומן בבשר בקר הוא שומן השווה באיכותו לשמן זית.
|
|