up למעלה

בקר בטיגון-ערבוב עם תרד וזנגוויל

בקר בטיגון-ערבוב עם תרד וזנגוויל

מצרכים
(4 מנות)
500 גרם בשר (שייטל, כף, סינטה או פילה), פרוס לרצועות דקות
1 כף שמן בוטנים או תירס
500 גרם תרד
1 כף זנגוויל טרי קצוץ
1-2 שיני שום כתושותלמשרה:
1 כף זנגוויל טרי קצוץ דק
מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
1/4 כוס יין לבן יבש
1 כף רוטב סויה
1/4 כוס מרק עוף צח
1 כפית עמילן תירס (קורנפלור)
1 כפית סוכר
אופן הכנה
מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה, מוסיפים את רצועות הבשר ומשרים שעה בטמפרטורת החדר.
שוטפים ומייבשים את התרד. קוטמים את הגבעולים הגסים.
מסננים את הבשר ושומרים את נוזל המשרה.
במחבת גדולה או בווק מחממים את השמן, מוסיפים את הזנגוויל והשום, מטגנים-מערבבים כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים-מערבבים במשך 2 דקות. מוסיפים את התרד, מטגנים עוד דקה, מוסיפים את המשרה ומטגנים-מערבבים עד שהרוטב מסמיך. מגישים מיד.

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

טנזייה עם בשר בקר ישראלי

טנזייה עם בשר בקר ישראלי

מיקי ניר שף מלון דן…
קרא עוד
שרינג – פיקנייה צלויה ברוטב תפוזים ואניס בליווי פרוסות תפוזים מקורמלות

שרינג – פיקנייה צלויה ברוטב תפוזים ואניס בליווי פרוסות תפוזים מקורמלות

ממה מורכב הביס המושלם? כנראה…
קרא עוד
ביף סטרוגנוף מבשר בקר ישראלי

ביף סטרוגנוף מבשר בקר ישראלי

  שלמה רודד, בשרי יוז'י…
קרא עוד
צ’ילי קון קרנה עם שעועית מש

צ’ילי קון קרנה עם שעועית מש

השף ניר צוק מכין את…
קרא עוד
גודל פונט