מיקי ניר שף מלון דן פנורמה
חומרים:
§ 20 יח' פרוסות אנטריקוט דקות
חומרים למרינדה:
§ 1 פחית קולה
§ 3 תפוחי עץ גרנד מרוסקים
§ 1 שורש ג'ינג'ר (זנגוויל( קצוץ דק
§ 2 שיני שום כתוש
§ 1 כוס רוטב סויה
§ 1 כוס יין אדום
§ 1 כף סוכר, מלח/פלפל
§ 1 כפית שמן שומשום
§ 10 יח' בצל ירוק
§ 5 יח' פלפל ירוק נקי וחתוך
§ 2 חצילים פרוסים
§ 200 גרם דלעת קוביות
אופן ההכנה:
מכינים את המרינדה מקולה, תפוחי עץ, ג'ינג'ר, שום, רוטב סויה, יין, מלח/פלפל וסוכר. יוצקים את המרינדה על הבשר למשך שעתיים עם מעט שמן שומשום.
מייבשים מעט את הבשר וצולים על גריל או בתנור כמה דקות.קולים בתנור גם את הבצל ירוק, פלפל ירוק, חצילים קלויים, ודלעת שהוקפצו בשמן זית. מסננים את המרינדה, מביאים את הנוזל המסונן לרתיחה ומסמיכים עם מעט קורנפלור. מתבלים את הרוטב. מגישים על פרוסות האנטריקוט.
|