up למעלה

מועדון הקצבים

מועדון הקצבים – למבינים בבשר בקר טרי

בינואר 2003 הקימה מועצת הבקר את מועדון הקצבים. מאז הוקם מועדון הקצבים הישראלי נהנים הקצבים החברים בו מפעילות ענפה ומגוונת שמטרתה להפוך אותם לאנשי מקצוע מיומנים בתחומי עיסוקם. לשם כך הקדישה מועצת הבקר מחשבה מעמיקה ומשאבים רבים והפיצה בכל נקודות המכירה – איטליזים פרטיים ורשתות שיווק – ערכות נראות, ובהן חומרי הסברה, עלוני תזונה, מתכונים ודגלונים לקישוט וכו'. אחת לתקופה מדוור לקצבים מידעון שמביא עדכונים שוטפים ומידע מקצועי בנושאי תזונה, קולינריה תברואה, עיצוב, שיווק, חדשות בקר מהארץ ומהעולם וחומרי חלוקה ללקוחות. כמה פעמים בשנה מארחת מועצת הבקר את חברי המועדון בסדנאות ובכנסים מקצועיים בנושאים הקשורים לעבודתם. לאחרונההשיקה מועצת הבקר את אמנת הבקר. האמנה, שתיתלה בבתי העסק, קוראת לקצבים להתחייב לפעול באמינות וביושר מול ציבור הצרכנים, ובכך לקדם אטליזים המוכרים בשר בקר ישראלי טרי.


שווה לקרוא

עשרת הדיברות לקצב הזהיר

עשרת הדיברות לקצב הזהיר

  בימי הקיץ החמים נוטה…
קרא עוד
נפלאות הטחון

נפלאות הטחון

  לאחר שנמכור את כל…
קרא עוד
תמונות מהשקת אמנת הבשר 2017

תמונות מהשקת אמנת הבשר 2017

קרא עוד
יום ההולדת השלישי למועדון הקצבים

יום ההולדת השלישי למועדון הקצבים

יום ההולדת השלישי למועדון הקצבים…
קרא עוד