הקצביה של אדוארד

קצת עלינו…

הסיפור של אדוארד מתחיל עם עליייתו לארץ בשנת 1990, הוא הגיע ומיד החל לעבוד בקצביה של חבר טוב של אביו. ארבע שנים מאוחר יותר טס אדוארד לקנדה להשתלמות ברשת האטליז האיטלקית המובילה בקנדה, שם רכש מיומנות של אומן בשר. לאחר חזרתו לארץ המשיך להתפתח בתעשית האטליז עד שבשנת 2000 הפך ליועץ האטליז של חברת שופרסל. משנת 2005 המשיך את דרכו בענף ובשנת 2010 החל לייעץ למותג בלדי.
כיום, 26 שנים מאוחר יותר ועם המון ניסיון ואהבה לתחום החליט אדוארד לפתוח את “אדוארד- קצביה בוטיק” בכדי לספק ללקוחות מענה בצורת בשר נקי, איכותי ומוכן לבישול!

אנו כאן עם השרות הייחודי שלנו – ניקוי בשרים בשיטת אדוארד המורידה ממך את כל עומס ניקוי הבשר מגידים, קרומים וכו’.