!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
up למעלה

תערובת תבלינים לגריל ישראלי #2

מתוך “ספר הבשר” , מאת: חנוך פרבר
במקום לתבל את הבשר בתערובות אקראיות, הכינו מראש תערובות תבלינים ושימרו אותם בכלי זכוכית אטום.
המלח שבתערובת ישמור על טריותה במשך חודשים ארוכים.

טיפ: תבלינים כדאי לקנות בכמות שאינה עולה על 50 גרם ולשמור בכלי זכוכית אטום.

תערובת 1:
500 גרם מלח ים
50 גרם פלפל שחור, טחון טרי
30 גרם פלפלת חריפה
50 גרם פפריקה מתוקה

גיוונים:
50 גרם זרעי כוסברה כתושים, או 50 גרם זרעי חרדל כתושים, או 50 גרם כמון טחון

תערובת 2:
500 גרם מלח ים
4 כפות טרגון יבש, מפורר
4 כפות אורגנו יבש, מפורר
4 כפות אבקת שום
6 כפות פפריקה
4 כפות אבקת קארי
8 כפות אבקת חרדל
2 כפות אבקת בצל

מערבבים מראש. שומרים בצנצנת אטומה ומתבלים את הבשר לפני הצלייה.

שווה לקרוא

סלסה מקסיקנית- למאכלי גריל ישראלי

סלסה מקסיקנית- למאכלי גריל ישראלי

  מצרכים (500 מ"ל רוטב)…
קרא עוד
משרה 1 לסטייקים מבשר ישראלי

משרה 1 לסטייקים מבשר ישראלי

מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג בשר)…
קרא עוד
שיפודי בקר ישראלי

שיפודי בקר ישראלי

  מצרכים ל- 4 מנות…
קרא עוד
רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
גודל פונט