!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
up למעלה

שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי #2

המקור למתכון: צ.ד האחים סאסי –  רחוב שוהם 24 (השוק הישן),  נתניה

רכיבים:
• נתח שפונדרה טרי  (קשתית) 3 ק”ג.
• כף שמן קנולה
• מלח גס
• פלפל שחור גרוס
• 2 כוסות של יין אדום יבש

הכנה:
יוצקים את השמן על הבשר ומתבלים עם המלח והפלפל. מכסים את התבנית ומכניסים ל-20 דקות לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות. לאחר מכן, מנמיכים את החום ל-150 מעלות, מוסיפים את היין ואופים במשך כ-3.5 עד 4 שעות.

הערה: אם היין מתאדה במהלך הבישול ניתן להוסיף עוד מעט יין. זו לא חובה, כיוון שהשומן של הבשר ישאיר אותו עסיסי גם בתום הבישול.

שווה לקרוא

בשר כבוש אנגלי

בשר כבוש אנגלי

בשר כבוש אנגלי מצרכים כ-3…
קרא עוד
גודל פונט