!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
up למעלה

שיפודי בקר ישראלי

 

מצרכים
ל- 4 מנות
600 גרם פילה טרי או סרלוין בקר טרי, חתוך לקוביות בגודל 3×3
100 גרם משמשים מיובשים
4-3 בצלים חתוכים לרבעים

למשרה:

3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
1 כפית זנגוויל טרי מגורר
2 כפות מיץ לימון
2 תרמילי הל שבורים
1 כף זרעי כוסברה שבורים
2 עלי דפנה
2-1 פלפלוני צ`ילי
1 מקל קינמון
מלח

אופן הכנה
1. מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה.

2. מוסיפים את הבשר והמשמשים, מכסים ומשהים במקרר במשך 6- 12 שעות.

3. מחממים את הגריל בתנור או את גריל הפחמים. משפדים לסירוגין בשר, רבעי בצל ומשמשים.

4. מנערים את השיפוד על מנת להיפטר מהנוזלים.

5. צולים את השיפודים כ – 8 – 10 דקות עד לדרגת עשוי למחצה. מדי פעם מברישים במשרה.

6. מגישים עם פלחי לימון ואורז או קוסקוס.

שווה לקרוא

שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

שיפודי סטייק טרייאקי מבשר ישראלי

  טעמם של השום והזנגוויל…
קרא עוד
שישליק קווקזי עם בשר בקר ישראלי

שישליק קווקזי עם בשר בקר ישראלי

  בקווקז מקובל להכין שישליק…
קרא עוד
משרה 1 לסטייקים מבשר ישראלי

משרה 1 לסטייקים מבשר ישראלי

מצרכים (מתאים ל-2 ק"ג בשר)…
קרא עוד
רוטב מנגו- לגריל ולמאכלי עגל מבשר ישראלי

רוטב מנגו- לגריל ולמאכלי עגל מבשר ישראלי

מצרכים (500 מ"ל רוטב) 2…
קרא עוד
גודל פונט