!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
up למעלה

שבלולי מותן בקר ישראלי

 

מצרכים
ל- 12 שיפודים
12 פרוסות טריות של סינטה נקייה משומן, משוטחת לעובי שניצל (לבקש מהקצב)
12 בצלים ירוקים באורך של 4-5 ס`מ כל אחד
24 פרוסות אווז מעושן
מעט פלפל שחור גרוס
מעט חרדל דיז`ון גרגרים
אופן הכנה
על פרוסת סינטה למרוח מעט חרדל, להניח עליו שתי פרוסות חזה אווז, את הבצל הירוק לגלגל, להדק ולשפד. לתבל בפלפל שחור ולהניח על האסכלה (גריל) – כמה דקות לכל צד. אם רוצים שיהיה טעים במיוחד, כדאי להניח בצד צלוחית עם סויה ומעט שום כתוש וכל סועד יטבול בה את השיפוד שלו לפני האוכל.

שווה לקרוא

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

גירסה צנועה של סטייק נוסח פלורנטינה מבשר ישראלי

מצרכים ל-4 קרניבורים 4 פרוסות…
קרא עוד
שיפודי בקר ישראלי

שיפודי בקר ישראלי

  מצרכים ל- 4 מנות…
קרא עוד
קבב מזרחי עם בשר ישראלי

קבב מזרחי עם בשר ישראלי

  אם תהיתם פעם איך…
קרא עוד
גודל פונט