!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
up למעלה

אסדו – גרסה ביתית צנועה – רפי אהרונוביץ

מתכון טעים לחובבי בשר אמיתיים. האסדו, שהוא נתח מהקשתית, ייאפה הפעם אצלנו בבית בתנור כך שאפילו ליוצאי אמריקה הדרומית לא יישארו מילים.

מתכון ל-4:

חומרים:
צלע מהקשתית עם העצם במשקל ½ 1 ק”ג , מסומנת במשור ב- 4 מקומות
3 כפות ריבת תפוזים
¼ כוס מים רותחים
מעט שמן צ`ילי או משהו אחר חריף
3 כפות מרק אבקת בצל
נייר כסף

אופן ההכנה:
נמיס את ריבת התפוזים במים רותחים, נמרח את הצלע, נפזר את אבקת מרק בצל, נוסיף מעט חריפות באמצעות שמן צ`ילי, נסגור היטב ביריעת נייר כסף כפולה ונכניס לתנור ב- 120 מעלות למשך 7 שעות!

הבשר ייצא נימוח וטעים. אפשר לתבל אסדו גם בחרדל דיז`ון גרגרים ומעט דבש בתוספת שני גבעולי רוזמרין, אבל להקפיד לעטוף בנייר הכסף ולצלות זמן רב.

חורף נעים!!!!!

שווה לקרוא

צלי בשר בקר ישראלי בירקות

צלי בשר בקר ישראלי בירקות

שיטת צלייה איטית ועדינה, שהופכת…
קרא עוד
שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי #2

שפונדרה (קשתית) בתנור מבשר ישראלי #2

המקור למתכון: צ.ד האחים סאסי…
קרא עוד
קדירת בשר – רפי אהרונוביץ

קדירת בשר – רפי אהרונוביץ

הקדרה, שגרסאות רבות לה, היא…
קרא עוד
צלי בשר בקר ברוטב תפוזים מפולפל מבשר ישראלי

צלי בשר בקר ברוטב תפוזים מפולפל מבשר ישראלי

  מצרכים (6 מנות) 1.25…
קרא עוד
גודל פונט