!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
up למעלה

סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

מצרכים
(4 מנות)
200 גרם בשר כבוש (אנגלי או זאורבאטן)
3 תפוחי אדמה
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
1 כפית חרדל
1-2 כפות סוכר
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1/4 כוס שמן
2 מלפפונים חמוצים, חתוכים לקוביות קטנות
1 כפית קימל (לא חובה)
1/4 כוס שמיר טרי קצוץ
אופן הכנה
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם רכים אך לא מתפרקים. מניחים להצטנן (רצוי לבשל כמה שעות מראש ולצנן במקרר). קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
מערבבים חומץ, חרדל, סוכר, פלפל ומלח. מוסיפים את השמן תוך כדי טריפה מתמדת.
מערבבים את הבשר, תפוחי האדמה, המלפפונים והרוטב. מוסיפים קימל (לא חובה).
שומרים במקרר או מגישים מיד עם לחם טרי ושמיר קצוץ מעל.

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

טטאקי על סלט עלים

טטאקי על סלט עלים

מצרכים למנת הבשר: 400 גרם…
קרא עוד
קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

קרפצ’יו שייטל עם עלי שומר

מצרכים: 250 גרם שייטל מנתח…
קרא עוד
צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

מאת: רפי אהרונוביץ חומרים ל-8…
קרא עוד
סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

סלט בקר תאי מבשר ישראלי #2

  מצרכים 2 פרוסות פילה…
קרא עוד
גודל פונט