!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
up למעלה

סלט פסטה ובשר ישראלי – “אבוד”

מצרכים
חומרים ל- 50 מנות:
2 ק”ג רוסטביף או ורד הצלע, צלויים
½ 1 ק”ג פסטה פרפרים
4 כפיות כורכום
1 כוס עמילן תירס (קורנפלור)
800 גרם אפונה ירוקה (טרייה או קפואה)
300 גרם רצועת פלפלים אדומים וצהובים, קלויים
150 גרם מיונז
2 כפות שום כתוש
150 גרם פסטו
מלח, פלפל לבן
אופן הכנה
1. מבשלים את הפסטה במים עם מלח וכורכום, לפי הוראות היצרן. מצננים.

2. חותכים את הבשר (רוסטביף או ורד הצלע) לקוביות בגודל 1. 5 ס`מ ומגלגלים בקורנפלור.

3. מטגנים טיגון עמוק מהיר בטמפרטורה גבוהה.

4. מערבבים בקערה את שאר החומרים, מתבלים את הבשר ומוסיפים אותו לקערה. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. כמות: 130 גרם למנה

 

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

סלט בקר ישראלי וברוקולי

סלט בקר ישראלי וברוקולי

סלט בהשראת המטבח הסיני, אבל…
קרא עוד
צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

צלי קר מבשר ישראלי ברוטב פלפל קלוי

מאת: רפי אהרונוביץ חומרים ל-8…
קרא עוד
סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

סלט תפוחי אדמה עם בשר כבוש

מצרכים (4 מנות) 200 גרם…
קרא עוד
טטאקי על סלט עלים

טטאקי על סלט עלים

מצרכים למנת הבשר: 400 גרם…
קרא עוד
גודל פונט