!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
up למעלה

משרה 2 לסטייקים מבשר ישראלי

מצרכים
(מתאים ל-2 ק”ג בשר)
3/4 כוס יין אדום יבש
1/4 כוס שמן
2 מקלות סלרי קצוצים
2 כפיות מיורן יבש
2-3 שיני שום כתושות
1 לימון מיובש חתוך- לא חובה
אופן הכנה
מערבבים את כל המרכיבים או מרסקים במעבד מזון בהפעלות קצרות.
משרים את הבשר, מסננים ומייבשים לפני הצלייה. בעת הצלייה רצוי להרטיב מדי פעם את הבשר במשרה.
הערה: משך ההשריה של בקר לגריל נע משעה אחת לנתחים עדינים במרקם ובטעם כגון פילה או שייטל, ועד 48 שעות לנתחים גסים יותר כגון פלדה (כסליים) או אווזית. מטרתה של המשרה הוא לא רק לתת טעם וארומה אלא גם לרכך את הבשר.

תמונה מאתר pixabay.com

שווה לקרוא

קבב מזרחי עם בשר ישראלי

קבב מזרחי עם בשר ישראלי

  אם תהיתם פעם איך…
קרא עוד
רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

רטבים שונים לבשר ישראלי על האש

  מתוך "ספר הבשר" ,…
קרא עוד
רוטב מנגו- לגריל ולמאכלי עגל מבשר ישראלי

רוטב מנגו- לגריל ולמאכלי עגל מבשר ישראלי

מצרכים (500 מ"ל רוטב) 2…
קרא עוד
שיפודי בקר ישראלי

שיפודי בקר ישראלי

  מצרכים ל- 4 מנות…
קרא עוד
גודל פונט