!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
up למעלה

אסקלופ עגל מבקר ישראלי עם אווז מעושן

מצרכים
(8 מנות)
8 פרוסות דקות של עגל (כף, שייטל או סינטה) במשקל 80 גרם כל אחת
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
8 פרוסות דקות של חזה אווז מעושן
8 עלי מרווה
שמן זית לטיגון
1/2 כוס יין לבן יבש
אופן הכנה
משטחים את פרוסות העגל בפטיש בשר עד שהן הופכות דקות מאוד (להיזהר שלא יקרעו).
מורחים מעט שום על פרוסות העגל ומתבלים קלות במלח ופלפל.
על כל פרוסת בשר מניחים פרוסת חזה אווז ועלה מרווה ומהדקים בקיסם.
מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים את הבשר מעל להבה גבוהה, כשהאווז והמרווה כלפי מעלה. אחרי 2 דקות הופכים, ולאחר כדקה מוסיפים את היין. מנערים קלות את המחבת כדי למנוע הידבקות הבשר. מניחים את פרוסות העגל בצלחת מחוממת, מצמצמים את הרוטב ויוצקים אותו על האסקלופים. מגישים מיד עם אורז לבן.

שווה לקרוא

קציצות טלה מבשר ישראלי טרי

קציצות טלה מבשר ישראלי טרי

מרכיבים ל –6 סועדים  …
קרא עוד
שניצל בקר ישראלי בציפוי שומשום

שניצל בקר ישראלי בציפוי שומשום

מצרכים חומרים ל-50 מנות: 10…
קרא עוד
פרוסות שפיץ צ’אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

פרוסות שפיץ צ’אך מבשר ישראלי צרובות עם בצלים מוחמצים

נתח הצ'אך המוכר גם כצ'אק…
קרא עוד
כבד עגל ישראלי בלימון

כבד עגל ישראלי בלימון

מצרכים ל- 4 סועדים 600…
קרא עוד
גודל פונט